avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate oare sa ajungem in strada????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate oare sa ajungem in strada????

Buna ziua

Am si eu va rog o intrebare..si nevoie de un sfat,stau cu sotul meu de 20 de ani dar doar de 5 ani ne-am casatorit legal,avem si un copil de 17 ani,intrebarea mea este urmatoarea,am vreun drept la tot ce avem acum,mentionez ca avem o casa cu etaj care a fost construita impreuna,actele fiind pe numele lui,de asemeni avem un teren la mare care este cumparat tot pe numele lui,exista vecini care stiu cat ne-am chinuit sa ne construim casa impreuna,de asemeni specific ca eu nu lucrez decat de 15 ani.
Noi ne intelegem cat de cat bine dar o avem pe maicasa care ne face tot felul de sicane...va rog spuneti-mi daca ajungem la despartire ce drepturi am eu si copilul nostru??/
Cel mai recent răspuns: lucretia-ardeal , utilizator 09:17, 20 Februarie 2013
Poate fi dovedita atat starea de concubinaj cat si cota de contributie la achizitionarea bunurilor respective, teoretic nu ati avea de ce sa aveti probleme, ca in multe cazuri soacra este buna ca si berea...cred ca stiti cum?!
va multumesc pentru raspuns si pentru chestia cu berea....ma-ti facut sa zambesc un pic,dar am uitat sa va spun principalul si anume ca sotul meu cand a facut actul de vanzare cumparare (era doar terenul ) cu soacra mea a facut cu clauza (viager parca se numeste) ca sa o ingrij pana decedeaza,dar noi intre timp pe acel teren am construit casa,probabil din cauza asta ma ameninta...va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oare pe mine si copilul meu nu ne poate apara nimeni? lucretia-ardeal lucretia-ardeal Buna ziua Am si eu o mare problema am mai scris despre ea acum ceva timp dar acum s-au precipitat destul de rau lucrurile si am nevoie va rog urgent de ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumpărare cu uzufruct viager, probleme mari cu uzufructuarul. există soluții pentru rezolvarea lor? Rusei Rusei Acum 11 ani, am cumpărat împreuna cu soțul, de la soacra (mama lui) un teren și o casa bătrânească, prin act de vânzare cumpărare cu uzufruct viager ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj o rugăminte mare am. am construit o casa împreună ... Ana Maria@1234 Ana Maria@1234 Divort cu partaj O rugăminte mare am. Am construit o casa împreună cu soțul,pe terenul mamei soțului,cu permisiunea dumneai. Soțul are copil de care ... (vezi toată discuția)