avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recalculare indemnizatie crestere si ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recalculare indemnizatie crestere si ingrijire copil

Sunt invatatoare. in august 2010 am intrat in concediu crestere si ingrijire copil. Ulterior am castigat in instanta drepturile banesti pe legea 221 si, in ianuarie 2013, si pe legea 330. Ce trebuie sa fac pentru a mi se recalcula maternitatea avand in vedere faptul ca in cele 12 luni anterioare nasterii, conform hotararilor judecatoresti, salariul trebuia sa fie mai mare cu 33%? Va rog sa-mi dati un raspuns! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:23, 19 Februarie 2013
1. Pentru asta trebuie sa vorbiti la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

2. Daca nu vi se aproba cererea atunci trebuie sa vorbiti cu un avocat pe asigurari sociale care sa vada daca exista vreo posibilitate legala de a castiga un eventual proces cu AJPIS pe aceasta speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare concediu prenatal, postnatal, respectiv, indemnizatie pentru cresterea copilului profnt profnt Va deranjez cu rugamintea de a-mi spune daca pot face demersuri legale si care ar trebui sa fie acestea pentru recalcularea concediului prenatal, postnatal, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie davidmaryo davidmaryo buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sami calculez cata indemnizatie sa iau precizand faptul ca din iulie 2012 si pana in august 2013 venitul net a fost antre ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la stimulent de insertie? anemari82 anemari82 Daca eu sunt soldat profesionist,am dreptul la stimulent de insertie daca am 2 luni de scoala si 5luni lucrate, precizez ca sotia nu lucreaza si nu are dreptul ... (vezi toată discuția)