avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... scos de sub urmarire si acuzat in alt dosar pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

scos de sub urmarire si acuzat in alt dosar pentru aceleasi fapte in aceasi perioada

Este normal sa fi achitat de o instanta deoarce conform convorbilor telefonice nu reiese cu certitudine ca s-ar fi comis vreo infractiune. Iar alta instanta din alt judet conform convorbirilor din aceasi perioada te acuza pentru aceleasi fapte?
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2013
temutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:10, 19 Februarie 2013
Daca este vorba de aceleasi fapte nu se poate.
Ar fi bine insa sa mearga un avocat la dosar pentru a se lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile convorbirilor telefonice.... Ramona24 Ramona24 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???? am apelat si la alte site-uri de genul ...si nu am primit raspuns.:( In cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Art.5 din conventia europeana VadimCioban VadimCioban La 5 martie 2007, A. a fost reţinut, fiind bănuit că a comis o sustragere. La 6 martie 2007, un judecător de instrucţie a eliberat mandat de arest pe ... (vezi toată discuția)
Stenograma la o convorbire telefonica lywakys lywakys buna seara, cum se poate face stenograma la o convorbire telefonica pe care am avuto cu fica mea de 6 ani care e plecata cu sotia in alta localitate mi-ar ... (vezi toată discuția)