avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pierdut certificat de inmatriculare al firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pierdut certificat de inmatriculare al firmei

Ce trebuie sa fac daca am pierdut certificatul de inmatriculare al firmei?
Care sunt consecintele pierderii lui?
Cum pot sa obtin unul nou?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:42, 20 Februarie 2013
Va trebui sa va adresati Oficiului Registrului Comertului, cu o cerere pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de inmatriculare.
In dosar va trebui sa anexati si anuntul pierderii certificatului, facut intr-un ziar de raspindire nationala.
avluci a scris:

... In dosar va trebui sa anexati si anuntul pierderii certificatului, facut intr-un ziar de raspindire nationala.

Nu este obligatoriu intr-un ziar de nivel national, este suficient ca anuntul sa apara intr-un ziar local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere acte. florianro florianro Salutare, Ce trebuie sa fac daca, dintr-o prostie, am pierdut urmatoarele: carte de munca, autorizatie de functionare a firmei, certificatul de ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator punct de lucru nicu_luciana nicu_luciana Am ratacit sau pierdut cerificatele constatatoare a doua puncte de lucru, stie cineva ce se intampla in cazul acesta? Mentionez ca cele doua puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social ContSters194995 ContSters194995 Se poate schimba sediul social daca nu am CUI-ul in original? Cred ca l-am pierdut si am doar copii. Si daca nu, cum fac rost de un CUI nou? (vezi toată discuția)