avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
Ar fi bine să avem rabdare..., mai întâi să vedem ce se publică pentru august..., ce va fi ulterior, toate la timpul lor...
probabil ca asteapta intrarea in vigoare a noilor coduri - penal si procedura penala si abia dupa aceea decid cate posturi de procurori scot la concurs. cum mai merge cu invatatul? eu stau destul de prost. ijnca n-am inceput procedura civila, iar civilul l-am parcurs doar in proportie de 20-30 %. la penal si procedura penala stau ceva mai bine, dar deja timpul preseaza foarte tare.
A fost postată ordinea de zi a CSM din 04.06.2013..., dacă interpretăm pct. 2 la pozitia nr. 44, ar putea exista şi posturi de procuror scoase la concurs.
Spre deosebire de INM nu se spune nimic de perioada concursului, poate fi o scăpare..., deci, puţină răbdare...

44.
12889/1154/2013
CONCURSURI:
1) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 11896/1154/2013 privind
organizarea unui concurs de
admitere la Institutul Naţional al Magistraturii
în perioada august-septembrie 2013.
2) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 11896/1154/2013 privind
organizarea concursului de admitere în magistratură, în condiţiile art.33
alin.1 din Legea nr. 303/2004 republicată cu modificările şi completările
ulterioare, pentru ocuparea unor posturi vacante de judecător şi procuror.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
dune, utilizator
rosverde a scris:

cam putine locuri...dar cu asta defilam...

=================================================================
70 de locuri de judecator nu sunt putine, in iarna au fost 55 in total , 84 candidati care au participat la toate probele, dar lista s-a inchis la 55

fiti increzatori, mai sunt 3 luni ( de vara :D), spor la invatat, acum e momentul de tras tare

Succes, Doamne-ajuta !

70 de locuri nu sunt chiar puține... se putea și mai rău...mai greu e pentru cei ca mine, care ar fi optat pentru procuror... acum sunt nevoit sa-mi schimb opțiunea, asa cum probabil vor face și alții....de când a apărut știrea tot stau și ma gândesc și am ajuns la concluzia ca nu poate să ma oprească asta... spor la invatat!!

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)