avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
mare mister cu data examenului, se pare.....
brenduta a scris:

mare mister cu data examenului, se pare.....

Asa a fost de fiecare data in ultimii doi ani...rabdare si...tutun, la cine e valabil....la restu cafea, muuuulta cafea....
Voi cum stati cu materia?
Ce ati studiat pana acum?
rosverde a scris:

Voi cum stati cu materia?
Ce ati studiat pana acum?

Eu stau prost de tot. Proceduri 0%, Penal general 100% dar trebuie repetat, Penal special 20-30%, NCC 70%. Marea mea problema este ca retin greu si uit usor...:)) Oricum, 2014 scrie pe mine. Plus ca mi a venit pe lume un bebel care...frateee....zornaie/urla non stop. Mi am luat dopuri sa mai scada din decibeli si tot nu i de ajuns...:))

De asta am si lasat o mai moale cu fineturile care se discuta pe forum. Eu deocamdata am multa bazarca de ingurgitat:))
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2013
OvidiuDanut, utilizator

Ziua buna, tuturor,

Sper sa va aduca bucurie aceasta veste :)
[ link extern ] /

Spor si zile senine, Ema
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
EMA_B, utilizator

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)