avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
E clar pentru toata lumea ca lista este nu orientativa, ci extrem de orientativa. Sunt sigura ca pana ne cheama la Bucuresti, ori sa mai fie persoane care se razgandesc de doua ori pe zi. Ce mi se pare mie totusi iesit din comun este faptul ca desi suntem pe ultimii 50 de metri, mai sunt persoane care nu stiu in ce directie cardinala sa o apuce. Stiu ca este o hatarare foarte importanta pentru toata lumea si tocmai de aceea trebuie gandit bine si logic, insa eu nu pot sa vad logica cand observ ca sunt persoane care azi declara ca vor la sud, maine la vest, apoi la nord. Sunt cu totul dezorientati si ar fi cazul sa se reculeaga. Vom fi judecatori si avem nevoie de discernamant, hotarare si stabilitate. Scuze, daca am suparat pe cineva!
Toporan a scris:

E clar pentru toata lumea ca lista este nu orientativa, ci extrem de orientativa. Sunt sigura ca pana ne cheama la Bucuresti, ori sa mai fie persoane care se razgandesc de doua ori pe zi. Ce mi se pare mie totusi iesit din comun este faptul ca desi suntem pe ultimii 50 de metri, mai sunt persoane care nu stiu in ce directie cardinala sa o apuce. Stiu ca este o hatarare foarte importanta pentru toata lumea si tocmai de aceea trebuie gandit bine si logic, insa eu nu pot sa vad logica cand observ ca sunt persoane care azi declara ca vor la sud, maine la vest, apoi la nord. Sunt cu totul dezorientati si ar fi cazul sa se reculeaga. Vom fi judecatori si avem nevoie de discernamant, hotarare si stabilitate. Scuze, daca am suparat pe cineva!

Cei de la CSM urmaresc forumul si de aceea ne mai amana :)
Am sunat azi la CSM si la INM...nu pot sa ne zica nimic de data repartitiei....nu se stie
Multumim pentru informatii.
S-a terminat cu reexaminarea psihologica si pentru cel reprogramat! Si s-a terminat cu bine :D asa ca saptamana viitoare cred ca ar trebuie sa ne anunte repartitia!!!

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)