avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
[ link extern ]
cititi ultimul comentariu, despre ce vb???? :angry:sfarsitul anului??#-o
Eu sper ca vorbeste totusi de numirea in functie...:(
Cf. art. 30 din Regulamentul privind organizarea şi desfășurarea concursului de adm în magistratură, în termen de cel mult 30 zile de la data validării concursului CSM propune președintelui numirea în funcție. Validarea a avut loc în ședința CSM din 29 oct. Iar ca să faci propuneri de numire ai nevoie de opțiuni formulate, deci...
Stiu ca la un moment dat cineva a spus aici pe forum ca la punctul 21 din ordinea de zi a sedintelor CSM-ului din data de 29 10 2013 ar fi vorba despre validarea concursului nostru si mai stiu ca din curiozitate am intrat si eu pe site-ul CSM si am gasit atunci. Insa astazi am cautat din nou si nu am gasit validat concursul nostru nici in data de 29 10 2013 si nici la o alta data, asa ca va rog frumos si pe voi sa mai cautati. Intrebarea este... nu am gasit eu sau o fi fost pe ordinea de zi atunci dar pana la urma totusi nu a fost validat? Habar nu am, dar va rog sa cautati si sa postati. Cat despre domnul judecator Danilet, eu inteleg ca nici dansul nu pricepe ce e cu data de 29 10 si cu cele 30 de zile. Daca rezultatele concursului au fost insa validate in 29 10 atunci e clar ca pana in 29 11 trebuie trimise propunerile la administratia presedintiala si asta nu o spun eu ci art.33 alin 3 din Legea 303/2004. Asadar inainte de a-i adresa o noua intrebare domnului judecator Danilet, haideti sa fim siguri de validarea concursului.Cat despre faptul daca pana la sfarsitul anului primim numirea in functie sau doar atunci ne alegem locurile eu nu am priceput. Initial domnul judecator a scris acolo ca in curand ne cheama la Bucuresti sa ne alegem locurile iar pe la mijlocul lui decembrie se publica in MO decretele, acum spune ca pana la sfarsitul anului ne primim repartitiile. Ce sa mai inteleg? Am toata compasiunea pentru oamenii bolnavi, insa mi s-ar parea normal ca cineva sa ii inlocuiasca temporar, doamne fereste daca cineva e bolnav pana la mijlocul anului viitor, ne primim repartitiile in 2015? Dar iarasi uit ca noi toti traim in Romania!
21. 25442/1154/2013
 Hotarare nr. 1210<
Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr.355/11897/1154/2013 privind
validarea rezultatelor concursului de admitere în magistratură, desfăşurat în
perioada 25 iunie -11 octombrie 2013.
Solutie
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea
rezultatelor concursului de admitere în magistratură, organizat în
perioada 25 iunie -11 octombrie 2013, conform listei cuprinzând
rezultatele finale – Anexa 1.

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)