avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
la concursul din ianuarie repartitia a fost pe 4 aprilie, in aceeasi zi a venit rezultatul testarii psihologice, si abia dupa aceea s-a validat concursul, undeva in jur de 20 aprilie
decretele s-au semnat pe 21 mai, am inceput munca in 23 mai, deci 27 ianuarie-23 mai sunt cam 4 luni

pot sa confirm ce a spus ursuletz, pe care o salut, imi spunea si mie la inceputul anului sa ma bucur de acalmie, urmeaza o perioada foarte grea, veti fi judecatori definitivi, majoritatea veti prelua complete incarcate, pe care s-a intrat la inlocuire luni de zile, sunt umflate ca niste balene, dupa ce incepeti e ca intr-un carusel...

si nu va mai faceti griji legate de numire, concursul a fost organizat foarte bine, toate verificarile sunt facute, sunt niste proceduri administrative care merg in pasul lor...sigur ca pentru cei care asteapta , timpul se lungeste ingrozitor, am trecut si eu prin senzatia asta, dar din moment ce ati fost admisi, desfaceti sampania, Mosu` va aduce decretele !

felicitari tuturor, succes, si un dram de noroc la repartitie !
Buna Artax! Ma bucur sa ne "auzim", macar aici, daca altfel nu mai apucam niciodata :) Ai dreptate in ceea ce spui mai sus, dar stii ca nerabdarea e maxima in momentele acestea. Concursul nostru a fost validat in 28 martie, inainte de testarile psihologice si numirile 2 luni mai tarziu, in 23 mai, deci nu s a respectat termenul de 30 zile.
Asa ca, dragi colegi, inca putina rabdare, mult a fost, putin a mai ramas. Va garantez ca sunteti asteptati cu nerabdare maxima la viitoarele locuri de munca, de colegi si de BALENELE despre care va spune colega mai sus. Bucurati va de cadoul minunat pe care singuri vi l ati facut, cu multa munca si rabdare( termen devenit insuportail in ultima vreme) incomensurabila. Felicitari inca o data!
Multumim mult pentru urari si felicitari! Si, da normal ca suntem bucurosi. Si ne asteptam ca decretele sa fie publicate undeva pe la mijlocul sau sfarsitul lui decembrie, pentru ca vazusem ca si pentru concursurile anterioare au fost publicate prin 12-13 decembrie si prin 22-23 mai, deci facand o analogie, rezulta asta. Nerabdarea noastra nu consta neaparat in a incepe munca si a lua postul in primire, pentru ca majoritatea am intrat prin multe sali de judecata si ne cam gandim cata munca are de dus in spate un judecator. Problema noastra, ca sa-i spun asa, este cea referitoare la alegerea locurilor. Suntem si nerabdatori si ingrijorati ca trece timpul, vine sfarsitul anului, vin sarbatorile si noi nu stim daca ramanem acasa sau plecam in pribegie. Asta este problema si nu mi se pare deloc normal sa ne tina asa in tensiune pana la sfarsitul anului. Am vrea sa stim fiecare unde avem repartitia si dupa asta putem astepta rabdatori decretele de numire, inceperea serviciului, cursurile de formare profesionala si tot ce urmeaza. Multumim inca o data celor de pe acest forum pentru ca sunt alaturi de noi, ne inteleg si ne sprijina!
Concursul din iarna a fost validat in 28.03 si in 11.04, deci la o sapt, in sedinta plenului CSM s-a hot, dupa suplimentarea ordinii de zi, inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerilor de numire. Cele 30 de zile se refera la propunerile de numire care tb inaintate de CSM catre presedinte si nu la semnarea decretelor de numire de catre presedinte. A fost respectat termenul...si a fost respectat si in cazul concursului din vara trecuta (in 15.11 - validarea si in 28.11 inaintarea de catre CSM a propunerilor de numire).
Art.33 alin 3 din Legea 303/2004 : în termen de cel mult 30 de zile de la data validarii concursului, CSM propune Presedintelui Romaniei numirea in functia de judecator sau, dupa caz, procuror a candidatilor admisi. Pana aici toate bune. Si atunci la noi cum: validarea in 29 10 si propunerile spre administratia presedintiala, cand... ca deja suntem in 15 11 si noi nici macar nu ne-am ales posturile? Ma intreb totusi daca este sigur ca 29 10 se considera data validari pentru ca uitandu-ne pe raspunsurile date de d-nul judecator Danilet, se pare ca dansul nu stie ce este cu data asta.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2013
Toporan, utilizator

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)