avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
O idee excelenta. Anca si sif-sif la treaba cu voi! Chiar Marian, ce mai faci, n-ai mai dat nici un semn. Eu pozitia 39 raman cu Petrosani, iubirea mea vesnica si statornica.
Buna! Eu am zis ca o sa sun din nou pe toata lumea cu doua zile inainte de de data repartitiei!!! Banuiesc ca atunci cam toata lumea o sa fie hotarata B-)
Am sunat azi la CSM. Nu mi-a spus mai nimic :) doar ca mai exista un candidat care trebuie examinat medical, ca un medic din comisie e internat in spital. Am intrebat daca va fi repartitia saptamana asta sau saptamana viitoare si a raspus nu stiu; am intrebat daca va fi luna asta sau luna viitoare si a raspuns ca nu stie X-( e adevarat ca nu am intrebat daca va fi anu asta sau anu viitor;). Macar sa stim de sarbatori unde vom merge la anu:D
acevar a scris:

Am sunat azi la CSM. Nu mi-a spus mai nimic :) doar ca mai exista un candidat care trebuie examinat medical, ca un medic din comisie e internat in spital. Am intrebat daca va fi repartitia saptamana asta sau saptamana viitoare si a raspus nu stiu; am intrebat daca va fi luna asta sau luna viitoare si a raspuns ca nu stie X-( e adevarat ca nu am intrebat daca va fi anu asta sau anu viitor;). Macar sa stim de sarbatori unde vom merge la anu:D

Tocmai de asta ma gandeam sa facem toti repartitia aici..:D
E o idee buna, dar din pacate cei care sunt in prima parte a clasamentului nu prea acorda nicio importanta acestei probleme. Poate ca cei care au locuri in apropierea lor ar trebui sa se gandeasca bine la ele in loc sa opteze pentru locuri aflate in celalalt capat al tarii, desi, incontestabil, au acest drept. Am analizat cererile de transfer ale judecatorilor aflate pe ordinea de zi de maine a sectiei pentru judecatori din cadrul CSM. Nu-i chiar asa de usor sa te transferi de la o instanta la alta, majoritatea dintre ei au incercat deja de mai multe ori, fara succes.
Acum, inainte sa intram " in paine", poate ca majoritatea dintre noi ne-am gandit doar la marimea si incarcatura instantei la care am vrea sa ajungem. Incarcatura este ceva relativ, azi pot fi dosare putine si judecatori multi la o instanta, dar maine situatia poate sa se schimbe, sa creasca numarul dosarelor sau sa scada numarul judecatorilor prin promovare, transfer, pensionare sau, Doamne fereste, prin deces ori arestare.
Poate ca in viitorul apropiat, va fi mult mai important pentru noi sa fim aproape de copii si de sot/sotie, de parintii bolnavi pe care unii dintre noi ii avem.
Asadar, va rog, dragi viitori colegi, sa ne gandim bine la alegerile pe care urmeaza sa le facem pentru ca odata ce am ales, nu mai putem schimba nimic pentru o buna bucata de timp.

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)