Ma gandesc ca dupa o zi de munca de 12 ore (cum vom avea uneori) sa mai conduci vreo 2 ore daca faci naveta....cred ca sunt importanti si 30-50 km mai putini...mai ales iarna pe zapada..#-o
Si eu sunt de parere ca la momentul acesta toata lumea stie unde vrea sa aleaga postul, deci daca exista putina bunavointa si seriozitate (din partea tuturor) am putea formula un tabel viabil. In continuare propun sa ne rugam toti pentru insanatosirea cat mai grabnica a acelui medic din comisie. Cat despre candidatul care nu s-a prezentat la examinarea medicala eu zic ca a fost total neinspirat. Au mai fost si altii respinsi la psihologic, dar totusi au venit la medical, pentru ca normal mergeau pe ideea ca vor lua reexaminarea psihologica si uite ca amanarile acestea nu sunt de bun augur, nu folosesc nimanui si produc intarzieri de genul toti pentru unul si unul pentru toti. Dar vorba aceea: daca si cu parca. Scuze, recunosc... sunt carcotasa, dar nu ma pot abtine.
".... Cat despre candidatul care nu s-a prezentat la examinarea medicala eu zic ca a fost total neinspirat......." si nu numai zic eu. Am vrut sa scriu altceva dar tastaturii i s-a facut rau si am sters.
Il cunoaste cineva apropiat sa-i "multumeasca" in numele celor care asteapta ? Oare el stie mai multe decat stim noi despre "pauza" aceasta!?
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)