avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
anca_st a scris:

Pe 22 s-a programat vizita medicala pt cel reprogramat !!!! 22 noiembrie:D

Multumim de informatie!!! Poate ne vedem saptamana viitoare!!:)
rosverde a scris:

Mie mi se pare buna ideea de a stabili o zi in perioada imediat urmatoare...ca si cum am fi la repartitie... voi ce spuneti?
Lucrurile sunt simple. Fiecare vede ce locuri sunt libere si alege din acele locuri. Exact ca la repartitie. Mi-e greu sa cred ca nu stim fiecare dintre noi ce vrem. Totusi..
Anca...poti organiza tu asta? Adica dupa ce fiecare alege, sa actualizezi tabelul?

Trebuie sa facem asta, stiu ca si altii inaintea noastra au procedat la fel. Cred ca suntem in stare sa facem o simulare si sa mergem la repartitie cu lista gata facuta. Doar nu ne razgandim in ultimul moment, nu?
Puteti folosi si un calculator de optiuni descarcati de pe [ link extern ] .
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
gdv, utilizator
Nimic, nici un anunt cu privire la data la care se va face repartitia??? Nu stie nimeni nimic???:(
De pe blogul d-lui Danileţ:

Apelez din nou la bunavointa Dvs…dau o cafea maaare cu proxima ocazie daca ne puteti da informatii din culise…colegul care nu facuse vizita medicala stim ca a fost azi, 22 noiembrie, programat sa o efectueze…putem spera ca saptamana urmatoare in jurul datei de 28-29 noiembrie sa fim chemati la repartitie? Cu respect, Carmen.

Comentariu prin carmen — 22/11/2013 @ 6:30 PM | Răspunde

Da. Astept cafeaua.

Comentariu prin Cristi D — 22/11/2013 @ 7:12 PM | Răspunde

[ link extern ]
A mai auzit cineva o zvonistica in sensul ca acele cursuri le-am face in vara si nu acum in iarna?

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)