anca_st a scris:
Avand in vedere cam cum ne-am "organizat" pana acum, eu cred ca la momentul asta sunt multi dintre noi care inca nu sunt hotarati si care amana aceasta hotarare si pentru ca nu s-a stabilit o data sigura de repartitie! E o decizie destul de grea, totusi. De asta eu am zis ca o sa sun din nou in ziua in care se anunta repartizarea! Abia atunci cred ca toata lumea o sa fie hotarata! Cred ca orice tabel as face acum ar fi la fel ca primul...cu mai multe optiuni si nu ne-ar ajuta! Asa ca cel mai bine ar fi sa ne facem fiecare de acum o lista de prioritati cu mai multe variante ca in ziua respectiva, cand o sa sun, sa mi se spuna hotararea finala:D Bine...ar mai fi o varianta sa facem un fel de simulare a repartitiei...adica stabilim de comun acord o zi - sa zicem saptamana viitoare - ca si cand s-ar fi postat anuntul si atunci sa ne sunam si sa spunem ce instanta vrem!!!
Mie mi se pare buna ideea de a stabili o zi in perioada imediat urmatoare...ca si cum am fi la repartitie... voi ce spuneti?
Lucrurile sunt simple. Fiecare vede ce locuri sunt libere si alege din acele locuri. Exact ca la repartitie. Mi-e greu sa cred ca nu stim fiecare dintre noi ce vrem. Totusi..
Anca...poti organiza tu asta? Adica dupa ce fiecare alege, sa actualizezi tabelul?