artax a scris:
la concursul din ianuarie repartitia a fost pe 4 aprilie, in aceeasi zi a venit rezultatul testarii psihologice, si abia dupa aceea s-a validat concursul, undeva in jur de 20 aprilie
decretele s-au semnat pe 21 mai, am inceput munca in 23 mai, deci 27 ianuarie-23 mai sunt cam 4 luni
pot sa confirm ce a spus ursuletz, pe care o salut, imi spunea si mie la inceputul anului sa ma bucur de acalmie, urmeaza o perioada foarte grea, veti fi judecatori definitivi, majoritatea veti prelua complete incarcate, pe care s-a intrat la inlocuire luni de zile, sunt umflate ca niste balene, dupa ce incepeti e ca intr-un carusel...
si nu va mai faceti griji legate de numire, concursul a fost organizat foarte bine, toate verificarile sunt facute, sunt niste proceduri administrative care merg in pasul lor...sigur ca pentru cei care asteapta , timpul se lungeste ingrozitor, am trecut si eu prin senzatia asta, dar din moment ce ati fost admisi, desfaceti sampania, Mosu` va aduce decretele !
felicitari tuturor, succes, si un dram de noroc la repartitie !
Sunt convins ca la inceput e greu pentru toti indiferent de instanta, dar cred ca la instantele mari e..... cum spune artax ,,ca in carusel". Ma gandesc daca nu e mai benefic la inceput o instanta mica in loc de una mare unde oricum e mare deficit de personal si ai cate 2 complete, unde sa pot asimila bine tot ce trebuie si sa nu lucrez pe repede inainte sa nu mai stiu ce e cu mine si sa nu mai am timp de nimic. Artax, Ursuletz voi sunteti la instante mari banuiesc, nu?