avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
Atunci maine o sa dau mesaj tuturor sa ii intreb daca ar fi de acord ca luni, 25.11, sa ii sun si sa imi spuna optiunea lor! Mai am doar o problema ...nu am numerele de telefon ale celor de pe pozitiile 10, 16, 24, 50 si 53! Asa ca daca le aveti, va rog dati-mi un mesaj privatB-)
din care Hot CSM rezultă că judecătorii de la instanţele ce se desfiinţează nu pleacă acasă? Din Legea 148/2011 rezultă că pleacă. S-a schimbat ceva?
sapteneveste a scris:

din care Hot CSM rezultă că judecătorii de la instanţele ce se desfiinţează nu pleacă acasă? Din Legea 148/2011 rezultă că pleacă. S-a schimbat ceva?

Pleaca de la instanta care se desfiinteaza. NU pleaca din sistem. Pleaca asa cum se arata si la art. 2 la instanta care preia competenta ori o alta instanta din circumscriptia Curtii. Pentru siguranta il poti intreba pe dl. Danilet pe blog.
rosverde a scris:

sapteneveste a scris:

Pleaca de la instanta care se desfiinteaza. NU pleaca din sistem. Pleaca asa cum se arata si la art. 2 la instanta care preia competenta ori o alta instanta din circumscriptia Curtii. Pentru siguranta il poti intreba pe dl. Danilet pe blog.

Mie legea 148 mi se pare chiar ff clara. Nu stiu de unde ai putut deduce tu ca pleaca cineva din sistem.
Asta ar fi chiar culmea culmilor sa se desfinteze instanta si sa te destituie si pe tine ca judecator. Daca ar fi asa in legea de organizare judiciara ar fi prevazut si asta ca mod de incetare a functiei de judecator. Stati linistiti, multe instante mici din tara se desfiinteaza, asta era prevazut de mult, insa competenta teritoriala este preluata de alte instante din zona si bineinteles si personalul.

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)