avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
Sa inteleg ca doamna de la poz 12 tot nu raspunde la telefon? Of...
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
J13, utilizator
J13 a scris:

d-na de pe pozitia 12 acum are telefonul inchis :angry:
precizez faptul ca in cazul in care d-na de pe 12 nu ia Oradea asa cum a spus ultima data, eu voi alege Oradea si nu Marghita...suntem 5 persoane care depindem de optiunea finala formulate de pozitia 12.
c_m a scris:

J13 a scris:

d-na de pe pozitia 12 acum are telefonul inchis :angry:
precizez faptul ca in cazul in care d-na de pe 12 nu ia Oradea asa cum a spus ultima data, eu voi alege Oradea si nu Marghita...suntem 5 persoane care depindem de optiunea finala formulate de pozitia 12.

Pai, nu stiu ce sa zic, dar s-ar putea sa fim mai multi..pt ca dna e inscrisa la Hunedoara, a oscilat intre Deva si Oradea, dar acum lucreaza in Bucuresti..so..
Anca, de curiozitate, doamna ti-a raspuns la smsul de sapt trecuta?
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
J13, utilizator
deci...d-na n-a comunicat de la inceput..nu stiu de ce dar asta e....
nu a raspuns la la sms-ul trimis de Anca...oricum eu una ma astept la orice din partea dansei!!!!!
Chiar daca sunt din acelasi judet cu doamna de pe 12, nu o cunosc, suntem din orase diferite, cred ca dansa e din Deva. Cand am depus la Tribunalul Hunedoara, dosarul pentru buna reputatie, am intrebat de dansa si am aflat ca atunci dorea Deva sau Hunedoara, insa pe urma am vazut aici ca sa razgandit si vroia Oradea. Chestia cu Bucuresti, s-ar parea ca e viabila, intrucat am intrebat tot atunci la tribunal daca doamna a depus actele pentru buna reputatie si mi s-a spus ca este la Bucuresti si il depune direct acolo. Dar totusi nu cred ca viza vreun post pe langa Bucuresti de vreme ce ulterior de asta s-a gandit la Oradea. Imi pare rau ca nu raspunde la telefon, asta e, daca s-a razgandit, noi nu putem decat sa acceptam, oricum nu avem ce face,dar eu zic ca ar trebui sa avem curajul recunoasterii faptelor noastre, sa spunem daca ne-am razgandit, sau daca pur si simplu inca mai oscilam, dar nu sa ne bagam capul ca strutul in nisip si sa nu ne pese de cei din jurul nostru. Ar trebui sa avem putin respect fata de viitorii nostri colegi, ca inevitabil ne vom mai vedea!

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)