avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
Hârşova este o alegere bună, după părerea mea.
Cauzele nu sunt multe, atmosfera este relaxată.
Sunt 2 judecatori la Harsova si 3 la Liesti, ambele sunt propuse pentru desfiintare. De asemenea instante mici sunt: Tg secuiesc, Simleul silvaniei, Tg Bujor, Negresti Oas, Pucioasa, Sinnicolau Mare cu cate 4 judecatori, apoi Bicaz, Viseul de Sus, Corabia cu cate 5, Carei, Marghita, Vinju Mare cu cate 6, Zarnesti, Sighetul Marmatiei, Bailesti cu cate 7, Gaiesti, Oltenita, Fetesti cu 8, Aiud, Hunedoara, Mangalia cu cate 9, Sfantu Gheorge cu 10. Mai de mijloc Miercurea Ciuc, Resita cu 11, Alexandria si Slobozia cu 12, Medgidia si Turda cu 13, Cornetu cu 16, Petrosani cu 18, Deva cu 19. Cele mai mari sunt Constanta cu 58, Ploiesti cu 38, Bacau cu 36, Galati cu 36, Oradea cu 34, Tg Mures cu 29, Buzau cu 28, Focsani cu 27,Drobeta Turnu Severin cu 27, Braila cu 27, Targoviste cu 22, Satu Mare cu 22, Bistrita si Giurgiu cu cate 20.
In concluzie exista de toate pentru toti, dupa preferinte mici, mijlocii sau mari!
Marea majoritate suntem familisti, oameni legati de orasul in care traim, unde avem familia, casa, prietenii...din cate am observat aproape toate persoanele care au loc in zona in care locuiesc si-au manifestat dorinta de a ramane in acea zona, indiferent de marimea instantei...sa speram ca Mos Nicolae ne va aduce fiecaruia din noi, pt ca toti o meritam, un loc cat mai convenabil!
viseu de sus - 3judecători. s-a afişat cu privire la îndeplinirea condiţiilor. s-a amânat analizarea îndeplinirii condiţiilor pentru un candidat (CSM - ordinea de zi - secţia pentru judecători)
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2013
cristian_2011, utilizator
[ link extern ]

Nu stiu daca ati vazut...

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)