avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului

in cazul in care conventia mutuala intre mine si angajator este sa fiu platita doar la comision, dar in cm este trecut un salariu de baza ,angajatorul este obligat sa-mi plateasca salariul minim stipulat in cim?
:((
ps in cazul in care inceteaza cim angajatorul este obligat sa-mi plateasca zilele de co neefectuate in 2012 respectiv 20011?
Cel mai recent răspuns: dorast , utilizator 21:31, 21 Februarie 2013
Angajatorul are obligatia de a va achita salariul stipulat in c.i.m. ....

La incetarea raportului de munca, anagajtorul are obligatia sa va compenseze in bani zilele de CO neefectuate ... se pot compensa in bani CO neefectuat pe o durata de cel mult 3 ani in urma ...
multumesc, dar in cazul in care refuza? cui ma pot adresa?
Instantei de judecata. Actiunea este scutita de taxa judiciara de timbru si de timbrul judiciar.
multumesc mult
dorast a

Va puteti adresa Tribunalului in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca in termen de 3 ani de la data incetarii c.i.m.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat-salariat trimis in somaj roxana69 roxana69 Daca o firma intra in insolventa si trimite in somaj angajatii la inchiderea contractului de munca angajatorul este obligat sa plateasca concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale contract suspendat tefanitaa tefanitaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, daca se poate In 2012 mi-a fost suspendat de angajator contractul de munca pentru ca au formulat impotriva ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)