avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu acordul ambilor parti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu acordul ambilor parti

Buna ziua.As vrea sa stiu daca pot divorta la starea civila(la notar nu imi permit), dar avem 2 copii minori,suntem de acord amandoi,nu avem nimic de impartit,copii ii crestem amandoi si mai departe.Care este calea mai rapida si ieftina?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 11:07, 22 Februarie 2013
certificat de mediere - nu exista, probabil va referiti la certificatul de informare privind medierea,

oricum, utilizatorul marghi se poate adresa instantei si fara a se prezenta la mediator inainte de a inregistra cererea , deocamdata sanctiunea inadmisibilitatii nu se aplica ,

si procesul se judeca prin acord la primul termen, asa ca nu ar avea nici instanta interes sa trimita partile la mediator daca dosarul se poate judeca la acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar cu copil minor NicMirela NicMirela Buna ziua, As dori sa stiu daca putem divorta la notar avand in vedere ca avem un copil minor (6 ani).Mentionez ca locuim separat din februarie 2015,iar din ... (vezi toată discuția)
Cerere de divort dupa intrarea in vigoare a ncpc - mediere obligatorie? Mariasa Mariasa Buna ziua !! Am depus o cerere divort fara acordul partilor, pe data de 20.02.2013!! Inca nu s-a fixat primul termenul de judecata. Stiti cumva daca noul ... (vezi toată discuția)
Mediere pentru restante asociatia de proprietari jordella jordella Buna seara, S-a facut o mediere intre asociatia de proprietari si un rau platnic. Datornicul si-a luat angajamentul fata de mediator ca va platii ... (vezi toată discuția)