avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intregire proprietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intregire proprietate.

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi dati un sfat in rezolvarea urmatoarei probleme:
Socrul meu detine 3/4 din casa cu act de proprietate. 1/4 apartine bunicilor lui. Din anul 1950 plateste impozit pe casa, a renovat casa, cu alte cuvinte s-a ocupat in totalitate de ea.
Ce solutii sunt pentru a trece si restul de 1/4 pe numele lui ( sa devina proprietar 100% pe casa ).
In speranta ca nu veti ocoli nici problema mea, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 10:47, 20 Februarie 2013
Banuiesc ca bunicii nu mai sunt in viata. Trebuie dezbatuta succesiunea dupa bunici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire alina arp alina arp Buna ziua , am nevoie de o informatie la care se pare ca din diverse motive nu putem avea acces . Este vorba de socrul meu ,in anul 1996 parintii au murit ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - in instanta Mostenirea nu se poate dezbate la notar, deoarece exista divergente intre parti. In situatie avem: 1 bunic decedat, 1 bunica: sotie supravietuitoare. ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti? mamma mamma in iulie se intoarce cumnata mea din italia si vor sa dezbata mostenirea pt socrul meu care e decedat din 1993.eu si copilul meu ca mostenitori ai sotului ... (vezi toată discuția)