avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale vanzare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

vanzare auto

In urma cu 20 ani am vandut o masina propr. personala, fara nici un act, nici macar o chitanta de mana, sau in prezenta vreunui martor. Am incercat sa dau de urma ei, dar a fost vanduta in repetate randuri(tot fara acte). Nu mai stie nimeni nimic de ea. Eu platesc in continuare impozitul anual pt. ea. Am intrebat inclusiv la IGPR si mi s-a raspuns ca pt. radiere trebuie certificatul de inmatriculare al masinii, pe care eu nu-l mai am. Cum pot proceda sa scap de ea? sa nu mai platesc impozitul anual? Am inteles ca daca nu inchei RCA-ul pe o perioada de cativa ani, masina va fi radiata automat.Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: jenicaprod , utilizator 11:15, 20 Februarie 2013
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti autoturismul care a facut obiectul unei instrainari
Declaratia notariala o depuneti la autoritatea fiscala responsabila care poate dispune radierea din evidenta conditionat de achitarea debitelor neachitate
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism Madalina388 Madalina388 Am o problema mai ciudata... Fiica mea, a mostenit in urma decesului tatalui ei un autoturism care exista doar in acte. Acel autoturism (Dacia 1300 veche de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina radiata si vanduta constantin14 constantin14 Buna ziua Am si eu o problema complicate cu “Impozit pe masina radiata si vanduta” pe care nu mai stiu cum sa o rezolv. In anul 1986 am scos ... (vezi toată discuția)
Radiere masina vrinceanu mariana vrinceanu mariana Acum doi ani sotul meu a decedat. Am avut o dacie, pe care am vandut-o fara a face acte de vanzare cumparare.Mentionez ca i-am dat certificatul de ... (vezi toată discuția)