avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua,

Ma poate ajuta un avocat cu recuperarea taxei auto.
Acum 2 ani am platit o taxa auto pentru un peugeot la mine in judet si am inteles ca pot sa o recuperez dar nu stiu sa fac aceea cerere si dosarul care trebuie depus la judecatorie.

Imi cer scuze am mai postat o data
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
slashlinux, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 11:16, 20 Februarie 2013
Cererea e de competenta Tribunalului-sectia contencios administrativ si se motiveaza cu faptul ca a mai fost achitata o astefel de taxa intr-un stat membru UE anterior .

Mai multe informatii :

www.avocatnet.ro/content/for...

Cu stima!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
Roland Mindrila, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto NicuPNI NicuPNI Buna ziua, Am imatriculat o masina in luna decembrie 2013 si as vrea sa stiu daca pot sa recuperez taxa auto platita? (vezi toată discuția)
Contestatia la decizia de pensionare ContSters159341 ContSters159341 As vrea sa stiu la ce sectie a judecatoriei se depune contestatia la decizia de anulare a pensiei medicale, la sectia civila sau la sectia de contencios ... (vezi toată discuția)