avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Certificat energetic gresit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Certificat energetic gresit

Mi-am scos certificatul de performanta energetic si acel domn cu atestat mi-a gresit de 2x regimul inaltimii si anul construirii .l-am sunat si i-am explicat greselile,a zis ca va face corecturile.Dupa cateva zile primesc iar caietul energetic si culmea: regimul inaltimii era bine dar anul constructiei nu era.Il sun a 3a oara si ii explic din nou k a gresit.Ce credeti ca mi-a spus la telefon? Ca ma da pe mana politiei daca il mai deranjez.lol . L-am platit dar chitanta sau bon fiscal nu mi-a dat. Ce pot sa fac ,k asta nu vrea sa mai modifice unde a gresit....
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
ContSters282596, utilizator
Cel mai recent răspuns: rokata , utilizator 00:04, 27 Februarie 2013
Comunicati-i ca si dumneavoastra ii puteti face plangere la politie ca nu v-a emis chitanta sau bon fiscal. Puteti formula o plangere la Protectia Consumatorului impotriva celui care a intocmit documentul aratand ca nu v-a emis bon fiscal sau chitanta pentru prestatia efectuata.
Buna ziua, exista un cod deontologic al profesiei de auditor energetic. Puteti face o copie dupa Expertiza termoenergetica si sa o trimiteti la Minister(MDRT) impreuna cu nemultumirile dumneavoastra.Daca auditorul energetic este membru al unei Asociatii profesionale puteti face o plangere si la Asociatie.
Dar, daca acest Certificat energetic nu reflecta realitatea din teritoriu, iar acesta a fost calculat pe baza specificatiilor materialelor, teoretic, care s-ar fi folosit la o constructie ? Tot asa, plagere catre MDRT?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura si chitanta persoana fizica previas previas O persoana juridica poate emite factura si chitanta catre o persoana fizica?Mentionez ca societatea efectueaza prestari servicii (lucrari constructii) pe baza ... (vezi toată discuția)
Tva androneoana androneoana Am fost inscris ca persoana fizica platitoare de tva pentru tranzactii imobiliare ( vinderea unui imobil dezmembrat in 6 apartamente). Doresc sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Furt,lovituri si alte violente bmfedy bmfedy Buna, Am si eu o problema mare cu fost mea iubita care acuma imi face zile de cosmar.Am fost azi sunat de la politie anume ca eu am agresat-o pe fosta mea ... (vezi toată discuția)