Mi-am scos certificatul de performanta energetic si acel domn cu atestat mi-a gresit de 2x regimul inaltimii si anul construirii .l-am sunat si i-am explicat greselile,a zis ca va face corecturile.Dupa cateva zile primesc iar caietul energetic si culmea: regimul inaltimii era bine dar anul constructiei nu era.Il sun a 3a oara si ii explic din nou k a gresit.Ce credeti ca mi-a spus la telefon? Ca ma da pe mana politiei daca il mai deranjez.lol . L-am platit dar chitanta sau bon fiscal nu mi-a dat. Ce pot sa fac ,k asta nu vrea sa mai modifice unde a gresit....
Comunicati-i ca si dumneavoastra ii puteti face plangere la politie ca nu v-a emis chitanta sau bon fiscal. Puteti formula o plangere la Protectia Consumatorului impotriva celui care a intocmit documentul aratand ca nu v-a emis bon fiscal sau chitanta pentru prestatia efectuata.
Buna ziua, exista un cod deontologic al profesiei de auditor energetic. Puteti face o copie dupa Expertiza termoenergetica si sa o trimiteti la Minister(MDRT) impreuna cu nemultumirile dumneavoastra.Daca auditorul energetic este membru al unei Asociatii profesionale puteti face o plangere si la Asociatie.
Dar, daca acest Certificat energetic nu reflecta realitatea din teritoriu, iar acesta a fost calculat pe baza specificatiilor materialelor, teoretic, care s-ar fi folosit la o constructie ? Tot asa, plagere catre MDRT?
Tva
androneoana
Am fost inscris ca persoana fizica platitoare de tva pentru tranzactii imobiliare ( vinderea unui imobil dezmembrat in 6 apartamente). Doresc sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)