avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... creante - bilete la ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

creante - bilete la ordin

Buna ziua!

firma la care lucrez are 3 clienti rau platnici... toti ne-au dat bilete la ordin, toti au intrat in insolventa, si toti din acelasi oras...coincidente fatale...
In fine.

prima situatie: avem bilet la ordin pt toata suma pe care ne-o datoareaza, este investit cu formula executorie, insa intre timp societatea a intrat in insolventa, s-a facut si tabelul preliminar; nu am fost instiintati.

a doua situatie: avem bilet la ordin pt o parte din suma, la fel investit cu formula executorie, la fel si ei au inceput procedura de insolventa fara sa ne anunte si aceasta a avansat..

a treia situatie: avem bilet la ordin pt o parte din suma, inca nu este investit cu formula executorie, si ei au intrat in insolventa, dar ne-au anuntat....

ce pot face in cele 3 situatii?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 19:42, 20 Februarie 2013
luati legatura cu lichidatorul judiciar . daca refuza inscrierea in tabloul creditorilor , apelati la judecatorul sindic printr-o contestatie la tabloul credtorilor realizat de lichidatorul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet refuzat onicutza onicutza buna seara!am si eu nevoie de un sfat.am primit un bilet la ordin de la o firma si a fost refuzat la banca pe motiv ca nu sunt bani.am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Cerere de investire cu formula executorie admisa de judecatorie, dar intre timp firma a intrat in insolventa hajnyci hajnyci Buna ziua Sa-mi spuna cineva va rog ce e de facut in situatia urmatoare: Am depus 2 cereri pt investire cu formula executorie a 2 cecuri la judecatorie. ... (vezi toată discuția)
Cum fac dovada neprimirii notificarii Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Azi am aflat ca nu sunt trecut in tabelul definitiv de creante. Lichidatorul mi-a aratat confirmarea de primire a notificarii, trimisa pe adresa mea de ... (vezi toată discuția)