avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecare

URGENT!
Poate sa imi spuna cineva, in rejudecare se mai poate schimba temeiul juridic al cererii?
Este o cerere in pretentii, instanta de fond a invocat o excepti din oficiu, a admis-o, am facut recurs, am castigat, iar acum , in rejudecare, s-au propus probatorii. Mai pot schimba temeiul juridic al cerererii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:36, 17 Februarie 2009
in rejudecare se reia judecata pratic.
n
nu puteti schimba obiectul dosarului doar in unele conditii unde sunt de cerut dobanzi...
legile pe care ati bazat actiunea pot fi modificate daca apare in acest timp, o lege noua cu aplicare imediata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs.nulitate recurs. nedepunerea de concluzii scrise de catre avocat pe recurs ContSters267790 ContSters267790 am exercitat recurs la o decizie din apel. la primiul termen instanta din oficiu a invocat si prorogat discutia pe exceptia nulitatii recursului cum ca ... (vezi toată discuția)
Soluþie în revizuire bughi69 bughi69 Buna ziua Pentru o revizuire in baza unui document necunoscut de instanta de recurs ce a fost retinut de cealalta parte ce se arata instantei de ... (vezi toată discuția)
Pretentii inabledea inabledea sunt Ileana si as dori sa ma lamuriti. In urma unui proces am castigat 73.000 lei cheltuieli de judecata. Adversarii au facut recurs sa mi se caseze sentinta ... (vezi toată discuția)