avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poate identifica un om doar dupa poza din buletin ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poate identifica un om doar dupa poza din buletin (copie de buletin)

Buna seara,

as vrea sa stiu daca se poate cumva identifica un om dupa poza din buletin(poza preluata de pe o copie de buletin) ,sau dupa acea poza care e in dreapta buletinului unde este scris sexul. (tot de pe o copie de buletin) ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:52, 23 Februarie 2013
Si credeti dvs. ca cineva dintre cei care stiu cum se procedeaza o sa va divulge dvs , modul cum decurg aceste verificari? Ha! Ha! Ce ne credeti naivi? Oricum toti cei care falsifica actele mai devreme sau mai tarziu sunt giniti si vai de capul lor.
nu falsific acte si nu ma intereseaza,vroiam doar sa intreb daca romania avanseaza macar la jumatate fata de o tara normala.
Nici nu aveti dvs. idee cat avanseaza Romania la aceste treburi, asa ca lasati dvs. aspectele de acest gen in grija statului roman. Va asigur ca veti fii cat se poate de multumit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate falsifica o carte de identitate ? ContSters332431 ContSters332431 se poate falsifica ci daca se cunoaste cnpul si seria buletinului? (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori sa stiu ce se intampla daca nu am facut buletinul ... Gabriel Mezin Gabriel Mezin Buna seara, as dori sa stiu ce se intampla daca nu am facut buletinul la 14 ani si am deja 18 ani, tin sa precizez ca locuiesc in alta tara care se afla in UE, ... (vezi toată discuția)
Am împlinit recent 18 ani (septembrie anul acesta ). mama, tutorele ... Am77 Am77 Am împlinit recent 18 ani (septembrie anul acesta ). Mama, tutorele meu legal ( divorț, urmat de decesul tatălui ) refuză să mi facă buletin, și am ... (vezi toată discuția)