avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor

O cunostinta buna a stat 2 ani cu copilul conform legii . Trebuia sa inceapa serv la data de 25 decembrie dar a inceput pe data de 6 ianuarie si pe 14 ianuarie a suferit o fractura mana ce necesita ingrijiri medicale si concediu medical pina la 28 februarie.Ieri a fost informata verbal de catre un sef ca postul se va restrucura si asta e . CE POATE FACE avand in vedere ca nu i s- a dat preaviz , avertisment etc ; :(teoretic pe 1 martie ar trebui sa inceapa serv .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:25, 21 Februarie 2013
Ramane la latitudinea angajatorului. Daca se desfinteaza postul atunci se desface contractul de munca.
Daca se desfiinteaza postul atunci va fi concediata cu art.65 din Codul muncii si va putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor elena87 elena87 O cunostinta buna a stat 2 ani cu copilul conform legii . Trebuia sa inceapa serv la data de 25 decembrie dar a inceput pe data de 6 ianuarie si pe 14 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Este posibila desfacerea contractului de munca individual pe perioada nedeterminata popescuion65@yahoo.com popescuion65@yahoo.com Sunt asistenta medicala la medic de familie. As dori sa stiu daca este posibil (legal) ca la intoarcerea din concediul de crestere a copilului in virsta de ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului in timpul concediului medical!!! bmg.1702 bmg.1702 am urmatoarea speta,am sa va spun exact despre ce este vorba poate ne puteti sfatui ce sa facem : sotul meu a fost anuntat verbal in data de 27.01.2009,k se ... (vezi toată discuția)