Unchiul meu, fratele tatalui, a murit. Nu are copii, nu a fost vreodata casatorit, nu are frati sau parinti in viata, are o verisoara si un unchi.Intrebarea mea este cine are dreptul la mostenire si in ce cota? Precizez ca de inmormantare m-am ocupat doar eu.
Multumesc
corect...asa cum spuneam acum tspe pagini, raspunsul pt topicul acesta s a dat userului....
@ milika speta dvs nu se incadreaza in tiparul acestui topic...chiar daca o citim in toate sensurile de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga..... :)
De aceea ma gandesc sa nu aiurim userul....zic si eu....
In regula, am inteles raspunsul.
Cum ar trebui sa procedez in continuare, sa fac succesiunea si sa astept un an pana se verifica daca mai exista si alti mostenitori? Unde ar trebui sa fac aceasta succesiune si ce acte ar trebui sa depun?
In alta ordine de idei, as vrea sa stiu cum se poate verifica ce propietati detinea sau daca avea conturi deschise la vreo banca?
Multumesc
Speta drept civil
randall
Buna seara, as avea si eu o speta de rezolvat, tot pt seminar si am nevoie de ajutorul dvs.
Speta este: http://imigi.ro/files/5717/lastscan.jpg
Multumesc ... (vezi toată discuția)
Frate mostenitor?
trueblack
Am un frate vitreg dupa tata.A fost conceput cu o alta femeie in perioada in care tata era inca casatorit cu mama.Ulterior au divortat.Fratele poate sa ma ... (vezi toată discuția)