avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procuror corupt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procuror corupt

daca procurorul prin rezolutia pe care a dat-o mi-a incalcat unele drepturi cu buna stiinta fiind implicate persoane care a facut cercetare ,cum il pot ataca eu ca persoana care m-ia incalcat aceste drepturi pe el functionar al minis public
(nu ma refer la plangeri la prim procuror ,apoi la prima instanta la judecatorie atacind rezolutiile)ca tot cea ce a pronuntat a avut ca unic scop primirea unor foloase .
Cel mai recent răspuns: nelu_nedi , utilizator 15:19, 17 Februarie 2009
Aveti posibilitatea sa depuneti plangere impotriva rezolutiei procurorului.
Daca aveti dovezi ca este un functionar corupt, adresati-va DNA-ului cu o plangere .
Am inteles la dna (dar stiu ca se adreseaza problemelor mari de coruptie)Nu stiu cita importanta mi-ar da mie.
Nu ma pot adresa si consiliului superior al magistraturi
Unde este mai bine!! sau ma pot adresa la amindoua.
daca aveti dubii puteti recuza procurorul, si in ceea ce privesc plangrile atat la dna cat si la csm sa stiti ca tot cei mai mici pierd, au ei grija de oameni lor
problema este ca nu ar fi prima gafa a procurorului (am mai fost nedreptatit de acelasi procuror in urma cu 2 ani
pentru alta cauza) judecatoarea a desfintat rezolutiile lui si ale prim procurorului.. ei au facut recurs am cistigat si recursul apoi dosarul a ajuns din nou de unde a plecat la organele de cercetare si urmeaza iar aceeasi procedura si iar ,iar...Problema este ca ei gasesc mereu un viciu de care se pot lega si in loc sa ma apere pe mine care fac plingerea ei apara intimatul.Acest procuror are zona in care locuiesc eu ma intreb daca eu ii fac plingere si el este sanctionat cu 10% din salariu (ceva de sensul ridicolului),el ramane pe zona respectiva iar in viitor nu ma va urmarii sa se razbune ca doar si eu (iam facut plingere)si el suntem romani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere impotriva tergiversarii nejustificata a cercetarii penale alexandra.a1404 alexandra.a1404 Am facut catre procuror plingere de tergiversare nejustificata a cercetarii penale de catre organul de cercetare penala bazata pe art.6 par.1 din Conventia ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara are autoritate de lucru judecat? aidu aidu hotararea judecatorului de camera preliminara de respingere a plangerii impotriva ordonantei de clasare, art. 340 CPP, are autoritate de lucru judecat?? si ce ... (vezi toată discuția)
Plângere contra rezloluþiei procurorului depusã direct la judecãtorie adinita adinita O plingere penala a fost solutionata de catre Procurorul de caz cu NUP,ulterior a fost atacata rezolutia la Prim Pr.,acesta a desfiintat rezolutia si a dispus ... (vezi toată discuția)