avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa auto

Buna ziua
Am castigat procesul de recuperare a taxei auto.Am primit hotararea judecatoreasca acasa.Cei de la Finante nu au facut recurs in cele 15 zile.Imi puteti spune ce urmeaza? Ce trebuie sa fac?Am inteles ca trebuie sa legalizez hotararea.Unde se face acest lucru? La arhiva sau la registratura?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elutza_18185 , utilizator 11:40, 21 Februarie 2013
Mergeti la registratura la instanta si dupa ce legalizati hotararea mergeeti la ANAF cu ea si acolo veti completa o cerere. In 45 de zile va vor da banii
Am nevoie de o cerere tip pentru legalizare sau trebuie sa formulez eu o cerere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto ALINAfenesan ALINAfenesan buna ziua, va rog sa ma indrumati pentru finalizarea procesului de recuperare a taxei auto, conform situatiei pe care v-o prezint. astfel: persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca s-a facut recurs? matyz20 matyz20 Buna ziua! Daca ma poate ajuta cineva ,problema arata cam asa: Am actionat in judecata prefectura vrancea pentru recuperarea taxei de prima inmatriculate si ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)