buna ziua, va rog sa ma indrumati pentru finalizarea procesului de recuperare a taxei auto, conform situatiei pe care v-o prezint.
astfel: persoana fizica a achizitionat un autoturism din germania, a achitat taxa auto, s-a facut cerere la finante pentru recuperarea ei - raspuns negativ, s-a intentat proces la tribunal, iar dupa primul termen am primit o SENTINTA CIVILA, prin care mi se da castig de cauza, cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare. comunicarea s-a facut in data de 08.07.2013, iar de atunci nu am mai primit nici o citatie sau vreun alt act din care sa reiasa ca finantele au facut recurs.
ce ma indrumati sa fac in continuare pentru a recupera taxa, dobanzile si cheltuielile de judecata. multumesc
Buna ziua,
Va trebui sa mergeti la instanta de fond sa legalizati sentinta cu o taxa de 5 lei si timbru judiciar.
Sunt convins ca s-a declarat recurs intrucat Finantele publice au obligatia de serviciu sa foloseasca toate caile de atac.
Daca ati avut bafta deosebita sa nu se declare recurs, dupa ce va legalizati sentinta va trebui sa mergeti la Finante, sa completati o cerere tip, sa depuneti actele masinii in copie, sa depuneti o copie a sentintei legalizate si alte acte ce vi se vor solicita si in 6 luni veti primi banii intr-un cont.