avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare incadrare meserie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare incadrare meserie

E posibil sa mi se schimbe meseria si locul de munca fara sa se modifice organigrama institutiei ? Sau se poate schimba locul de munca avand aceeasi incadrare in munca fara modificarea organigramei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 22 Februarie 2013
Nu e cazul de delegare sau detasare, nici de sanctiune caci nu am avut nici un ""incident" nici scris nici vorbit. Nici protectia mea sau forta majora nu cred ca se poate invoca, pentru ca nu inteleg de ce m-ar putea proteja si nici de ce as avea nevoie de protectie (forta majora nu imi este prea clar la ce se refera), iar in conditiile in care un angajat a avut numai calificative foarte bune in ultimul deceniu nu vad de ce mi s-ar diminua salariu trecand pe o alta meserie.
Noi v-am aratat care sunt situatiile in care angajatorul poate modifica unilateral c.i.m. ... mai departe va pot spune ca nimeni nu se poate substitui gandirii acestuia sa va spuna de ce a fcaut ... dvs aveti dreptul sa contestati orice decizie a acestuia legata de raportul dvs de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca mihaela_1968 mihaela_1968 Exista vreo solutie legala pt. a putea schimba mai usor locul de munca al salariatului? De ex, daca poti trece in CIM ca salariatul isi va desfasura ... (vezi toată discuția)
Act adițional Zese Zese Șeful m a amenințat ca mi schimba decretul(Actul adițional de muncă) că are nevoie de salariați. Eu nu doresc acest lucru. In concluzie îl poate ... (vezi toată discuția)
Munca GabrielaMihalcea7132 GabrielaMihalcea7132 Sunt asistent medical in spital si intreb daca mi se poate schimba locul de munca fara acordul meu (vezi toată discuția)