avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Beneficii legislative angajare persoane fara ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Beneficii legislative angajare persoane fara experienta sau persoane dupa 45-50 ani

Buna ziua,

Vroiam sa intreb, in masura in care stie cineva, daca exista facilitati in cazul in care o societate angajeaza persoane studente sau imendiat dupa ce au terminat facultatea sau peroane de o varsta de 45-55 ani?

Adica vroiam sa stiu daca exista beneficiii in aceasta situatie si care ar fi acelea? Si conditiile pentru obtinerea beneficiilor respective?
As vrea sa studiez pe aceasta tema, iar in acest sens, mi-ar fi de un real ajutator daca m-ar indruma cineva la legislatie, adica unde as putea gasi raspuns la intrebarile mele in lege?

Multumesc mult,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 21 Februarie 2013
Vedeti aici un exemplu: [ link extern ]
Vedeti Legea nr.76/2002 ... acolo gasiti facilitatile acordate pentru astfel de situatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege..ptru cei peste 45 popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt prevederile legii privind angajarea in munca a persoanelor de peste 45 de ani. Precizez : a terminat perioada de ... (vezi toată discuția)
Beneficii angajare student/masterand in ultimul an diana24 diana24 Exista beneficii pentru firme/institutii atunci cand angajeaza student sau masterand in an terminal? Multumesc. (vezi toată discuția)
Facilitati angajatori MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL O societate din P. Neamt angajeaza un somer din Bacau. Are vreo facilitate? OUG 13/2010 se aplica doar pt 2010 sau s-a extins? Va multumesc anticipat pt ... (vezi toată discuția)