avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare bilet tren
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare bilet tren

Pentru decontare e suficient biletul sau e nevoie si de factura ? Biletul pe ruta interna va fi achizitionat de la CFR .
Pe ruta externa (Germania ) am solicitat de la caile ferate germane un raspuns si acesta a fost ca la ei e suficient biletul deoarece contine numele operatorului , suma platita ( defalcat TVA ) si data calatoriei , conform cu legislatia lor , si nu se emite factura . Insa la noi o fi suficient ?
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
colonelu81, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 14:02, 21 Februarie 2013
este deajuns biletul in ambele cazuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata pe firma mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana BUNA SEARA!DACA AS CUMPARA O MASINA PE FIRMA DIN GERMANIA PRIMESC TVA UL INAPOI DE LA STATUL GERMAN?ACELASI LUCRU VREAU SA IL STIU DACA AS CUMPARA-O DIN ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre monografia contabila a unei agentii de turism cu tva idr idr buna ziua, va rog sa ma ajutati cu monografia contabila a unei agentii de turism cu tva: - inregistrarea facturii de la furnizor extern membru UE ... (vezi toată discuția)