avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns CJPC la o reclamatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns CJPC la o reclamatie

Buna ziua,

Am scris cu ceva timp in urma despre o sesizare adresata Protectiei Consumatorilor in 2011 referitor la o usa metalica exterior pe care am cumparat-o cu piese lipsa.
Astazi, am primit un raspuns oficial, care m-a ''dat pe spate''(scuze pt. expresie, dar alta nu imi vine in minte), citez:
''Prin documentul la sediul CJPC, s-a stabilit ca in termen de 30 zile din...sa primiti contravaloarea produsului.
Avand in vedere cele prezentate este necesar sa puneti la dispozitie usa demontata pentru a primi contravaloarea urmand a comunica operatorului economic data disponibilitatii usii, in vederea primirii contravalorii."
Adica s-o demontez eu si s-o duc la magazin? Doar i-am platit ca s-o monteze cum trebuie(50 Ron) si mi-au luat si usa metalica veche?
Ce sa pun la apartament in loc pana primesc banii ca sa imi cumpar alta usa?
Astept un raspuns/o sugestie.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: greta2 , utilizator 15:53, 21 Februarie 2013
Si eu sper acest lucru...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat - usa metalica livrata cu parti lipsa greta2 greta2 Cu ceva timp in urma, am cumparat o usa metalica exterioara, defecta, in sensul ca prin locul in care intra yala, la tocul din dreapta, se vede zidaria, mai ... (vezi toată discuția)
Garantie produs casnic Cosmin_Niculae Cosmin_Niculae Am achizitionat un mixer de la un magazin de specialitate, i s-a facut proba in prezenta mea dar ajungand acasa si probandu-l inca o data am constatat ca ... (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)