avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... angajarea avocatului in ziua procesului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

angajarea avocatului in ziua procesului

daca in fond sunt deja la al saselea termen (fiind amanate de diferite cauze) si la al saselea tremen cu o zi inainte de proces angajez un avocat,avocatul poate sa ceara amanarea pt a studia dosarul? (dosar penal)
se admite oare? (sau angajez aiurea,el neavand timp sa studieze dosarul)
mentin ca doresc amanarea procesului cat e posibil....
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:26, 22 Februarie 2013
In penal esentiala este asigurarea apararii partilor, aceasta insemnand si studierea dosarului de catre avocat.
Se poate acorda termen in vederea studierii dosarului, instanta va hotari asupra solicitarii in functie de natura cauzei si alte elemente ale acesteia.
Cam slabe sperante la al 6-lea termen sa obtineti inca unul pentru angajare de avocat.
Angajarea avocatului ii va crea mari probleme sa amane in aceste conditii.
Este foarte greu dar se poate amana.
Depinde insa si cat il stimulati ca sa amane cauza.
Parerea mea este ca ar trebui sa il platiti separat pentru a obtine amanrea si asa cum ziceam nu este simplu in cazul dvs. la al saselea termen de judecata.
Depinde si ce aparare ar putea sa faca i raport de aprecierea instantei si cum reuseste sa se impuna si sa dovedeasca ca este necesar sa se amane.
Instanta il poate lasa sa studieze dosarul si sa va judecati la sfarsitul sedintelor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pentru angajare avocat - al 11-lea termen oltul oltul proces penal cu doi inculpati....11-lea termen...pot sa cer amanare pt angajare avocat? (eu inca nu am cerut amanare pt angajare avocat,nici nu am fost prezent ... (vezi toată discuția)
Amânare proces edmond11 edmond11 Bună ziua, Aș dori să mă ajutați cu un răspuns la întrebările următoare: 1) dacă schimb avocatul în timpul procesului, judecătorul aproba un ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru un dosar penal cu obiectul comisie rogatorie internationala Stavrones Stavrones Buna ziua , Am o problema in premiera . Sunt citat ca intimat intr-un dosar penal cu obiectul Comisie Rogatorie Internationala la Judecatoria Cornetu , ... (vezi toată discuția)