avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care sunt etapele executarii silite?
Discuție deschisă în Executare silită

Care sunt etapele executarii silite?

Am luat un credit de la banca pe care nu l-am rambursat.Banca a cesionat creanta unei firme de recuperare.Aceasta mi-a trimis o vreme notificari,somatii,dupa care a trimis dosarul unui executor judecatoresc.Acesta mi-a trimis o notificare cum ca toata suma trebuie platita in o zi,altfel voi fi executata silit.Ce urmeaza acum,daca nu platesc?Nu va exista un proces,o hotarare judecatoreasca,se face direct executare?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 10:06, 25 Februarie 2013
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Solutionare amiabila elevan elevan am luat un credit in 2007 nu am mai platit ratele din 2009,acesta a fost preluat de o firma de recuperare.momentan sunt pe indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)