avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... COPIE LA CERTIFICATUL DE INMATRICULARE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

COPIE LA CERTIFICATUL DE INMATRICULARE

Ce sanctiune se poate primi daca esti oprit in trafic conducand masina unei societati comerciale care iti da o copie la certificatul de inmatriculare pentru ca urmeaza sa fie schimbat , certificatul, datorita schimbarii denumirii societatii comerciale? Mentionez ca copia la certificat este facuta la intreprindere nu la serviciul inmatriculari!
Cel mai recent răspuns: ionel63 , utilizator 17:21, 1 Martie 2013
cHIAR NIMENI NU POATE DA UN RASPUNS LA ACEST SUBIECT?
Din pacate legea este prost gandita in situatia asta.

Politistul nu are de unde sa stie ca talonul este la preschimbat asa ca din punctul lui de vedere va aplica o sanctiune ca si cum nu ati avea documentele la dvs. parca este de 360 lei (180 lei in 48ore)

Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen schimbare certificat inmatriculare coldone coldone Buna ziua! Am cumparat o masina la inceputul lunii martie. Am intocmit toate actele, am trecut masina la impozit, am achitat toate taxele (talon, ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis dupa divorț Andramara99 Andramara99 Bună ziua! As dori sa stiu daca exista in lege prevazut vreun termen in care trebuie sa mi schimb permisul de conducere pentru ca mi am schimbat numele ... (vezi toată discuția)