avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zgomot constant vecinii de deasupra
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zgomot constant vecinii de deasupra

Buna seara.
As vrea sa stiu cui ma pot adresa daca vecinii de deasupra tropaie / trantesc/ alearga/ merg pe role ... nu inteleg ce fac, in fiecare zi si mai ales in fiecare seara, pana la ore precum acestea (22-23).
Se poate suna la Politie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 13:38, 27 Februarie 2013
Danutz26 a scris:

cheama politia,dupa amenda nu mai alearga nimeni


politia nu da amenda doar pentru asta ! in plus daca chemati politia si se intampla sa vina chiar intr-un moment de liniste , veti avea dumneavoastra de dat explicatii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind linistea vecinilor in orele de odihna pussicata pussicata Buna ziua! Am o mare problema: stau cu sotul si copilul (in varsta de 2 ani) cu chirie. Suntem suparati pentru ca vecinii de deasupra, 2 pensionari (inainte de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)
Bună seara! dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ... mirella_iorga mirella_iorga Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ca locuiesc doar ei singuri, în cazul meu o doamna care se declara singura, ca lucreaza ... (vezi toată discuția)