avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intru in somaj. Am dreptul la salarii compensatorii?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intru in somaj. Am dreptul la salarii compensatorii?

Am lucrat cativa ani buni la privat la angajatorul meu. Din cauza crizei si pentru ca s-a strans cureaua 4 oameni vom lucra pana in martie. dupa care banuiesc ca vom intra in somaj. Intrebarea mea este urmatoarea: angajatorul este obligat sa ne dea salarii compensatorii? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:30, 22 Februarie 2013
plata unor salarii compensatorii trebuie sa fie aratata in Contractul Colectiv de Munca in cazul in care acesta exista, sau in Contractul Individual De Munca
Daca in CCM aplicabil unitatii dvs. sau in Regulamentul intern sunt prevazute salarii compensatorii in caz de concediere atunci angajatorul este obligat sa le plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca nivel national si salariu compensatoru mon_maria mon_maria Buna ziua. O firma cu 8 salariati, a facut 1 concediere individuala ce nu tine de pesoana salariatului. Este obligata sa plateasca salariu compensatoriu? ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca monik monik buna ziua! mai sunt obligatorii platile compensatorii in caz de concediere pt motive neimputabile salariatului? multumesc (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului atunci cand este concediat andreeeea123 andreeeea123 Buna ziua, Azi am fost informata ca firma nu isi mai permite sa plateasca salariile, si prin urmare trebuie sa imi dau demisia. Care sunt drepturile mele? ... (vezi toată discuția)