avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fiscalitate - salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fiscalitate - salarii

Detin un contract individual de munca cu timp partial(2 ore) la o societate ,si primesc o retributie de 300 lei lunar.Functia de baza fiind la o alta societate, cand am intocmit declaratia 112 nu am avut debifat in programul partial functia ca nefiind de baza, motiv pentru care am calculat salariu cu deducererea personala, in felul acesta impozitul retinut pe salariu fiind mai mic..Va rog sa-mi spuneti daca pot lasa asa, am debifat acum in program "functia de baza", insa nu stiu daca are vreo onsecinta negativa...Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:59, 23 Februarie 2013
trebuie depuse rectificative si virat diferinta impozitul
@lilicristescu a scris:
Revin cu mentiunea ca impozitul pe salariu nu a fost retinut deloc prin aplicarea deducerii personale....

@LIVIU NISTEA a scris:
Daca este vorba de functia de baza se aplica deducerea personala. Daca nu este vorba de functia de baza atunci nu se aplica deducerea personala.

:offtopic:Interventie moderator:
@lilicristescu am rugamintea sa continuati discutia in acest topic. Am mutat aici mesajele postate in cel de-al doilea topic deschis de Dvs. Puteti folosi pentru aceasta butonul "Raspunde".

Va multumesc pentru intelegere.
Gabriela Ionescu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii calculate gresit matei mariana matei mariana daca am un salariat incadrat cu doua ore si care are functia de baza la alta societate. cand s-au calculat salariile s-a luat in calcul deducerea personala ... (vezi toată discuția)
Greseala in statul de plata GEORGIANASB GEORGIANASB URGENT!IN LUNA IANUARIE AM AVUT UN ANGAJAT CARE S-A PENSIONAT SI I SE CUVENEAU 2 SALARII DE BAZA. I S-A FACUT STAT DE PLATA SEPARAT CU SUMA RESPECTIVA IN CARE ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale crisulic crisulic Buna am si eu o intrebare: un angajat si -a schimbat locul de munca de la jumatatea lunii mai 2012, s-a angajat cu timp partial de munca (6ore) dar nu a ... (vezi toată discuția)