avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare falsã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare falsã

As dori sa ştiu dacă se mai poate ataca o sentinta civilă din 2007, in baza caruia unchiul meu s-a intabulat pe un teren, pe care el era coproprietar, celalalt proprietar fiind tatal meu. Unchiul a declarat ca tatal meu este decedat si asa a reusit sa se intabule fara probleme, dar tatal meu traieste. Dupa ce s-a intabulat a instrainat terenul. As vrea sa stiu daca se mai poate face ceva având in vedere că sentinţa este din 2007.
Cel mai recent răspuns: buzurinn , utilizator 09:26, 22 Februarie 2013
Nu am cunostinte juridice, dar parerea mea este ca te poti inscrie in fals impotriva acelei intabulari dupa care sa ceri anularea tuturor actelor emise dupa intabulare ( respectiv poti cere anularea contractului de vanzare cumparare prin care unchiul tau datorita actului de proprietate fals a instrainat terenul ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4 decese, 5 spete mostenire krysstyana krysstyana Buna seara, Mi-ar fi de mare ajutor cateva informatii juridice privind situatia in care ma aflu. Decesul socrului meu a fost primul apoi decesul ... (vezi toată discuția)
Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Doresc sa va adresez cateva intrebari despre succesiunea la care a participat tatal meu si in care s-a dat sentinta: Fiind patru frati ... (vezi toată discuția)
Intocmire cadastru si intabulare terenuri agricole (arabil) BALINT ELENA BALINT ELENA Buna ziua, Doresc sa mi se execute cadastrul si intabularea a doua terenuri, pe care le-am mostenit eu , fratele meu si mama mea, dupa decesul tatalui meu in ... (vezi toată discuția)