avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DESFIINTARE POST - REANGAJARE pe acest post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DESFIINTARE POST - REANGAJARE pe acest post

Buna ziua,
Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti in cat timp pot sa angajez din nou pe un post desfiintat conform art. 65 alin (1) pe altcineva, in conditiile in care acest post l-am desfiintat...... in cat timp pot sa reangajez pe acest post desfiintat?
Va multumesc, si astept un raspuns cat mai urgent!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 22 Februarie 2013
Ca sa-l angajati ar trebui sa-l reinfiintati ... Codul Muncii si niciun act normativ nu prevad o astfel de interdictie .. insa, pentru a evita declansarea unui conflict de munca, ar fi bine ca aceasta procedura sa se faca dupa expirarea termenului de contestare a deciziei de concediere - 45 de zile de la data comunicarii - ... altfel, concedierea va putea fi considerata ca nefiind efectiva in cazul in care postul nu este definitiv desfiintat, deoarece concedierea este urmata, la scurt timp, de reinfiintarea postului ...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare salariat Vilcu Gina Vilcu Gina In cazul in care s-a dispus concedierea salariatului prin desfiintarea postului si trimiterea lui in somaj,dupa cat timp am voie sa-l reangajaez daca ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa desfiintarea postului mihaela.lupascu mihaela.lupascu La cat timp dupa desfiintarea postului se poate angaja o persoana pe postul respectiv ? (vezi toată discuția)
Noi angajari efectuate dupa reducerile de personal aemilia aemilia Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la efectuarea de noi angajari in urma reducerilor de personal determinate de desfiintarea ... (vezi toată discuția)