avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnare bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnare bilant

Se poate semna de catre administrator-asociat unic (fara studii superioare economice) bilantul anual al unui srl fara activitate si fara angajati? Pana cand trebuie facut bilantul si cum/unde se depune?
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2013
Adiroj, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 17:26, 22 Februarie 2013
Firmele care nu au avut activitate deloc de la infiintare ,depun o declaratie pe propria rapundera la ANAF pina pe 28 februarie2013.
O poate depune si administratorul,gasiti model la Anaf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilantul din nou ASUL28 ASUL28 Buna ziua Administratorul unui SRL poate imputernici o alta persoana din firma pt semnarea bilantului,nu? Aceea pers poate fi chiar administratorul?De exemplu ... (vezi toată discuția)
Cum poate asociatul unic al unui srl sa devina si administrator? rebe_ca rebe_ca cum poate sa devina administrator asociatul unic al unui srl sau daca se poate incheia intre asociatul unic al srl si societate un contract de munca? (vezi toată discuția)
am nevoie de contabil angajat ? Jimmi Jimmi Buna ziua, Am decis ca e timpul sa deschid un SRL pentru un magazin care o sa isi desfasoare activitatea doar online.Cu scuzele de rigoare daca nu am incadrat ... (vezi toată discuția)