avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot sa contest un pv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot sa contest un pv

am fost oprit in trafic dupa ce la 100 de metri in spate nu am acordat prioritate de trecere unor pietoni, mi s-a facut un pv in care mi s-a dat o amenda de 300 de lei si suspendarea permisului p 30 de zile. asta s-a intamplat in data de 22.feb.2013 (22.02.2013), dar in pv agentul a gresit si a scris 22.03.2013....pot sa contest pv pe baza acestei greseli? si am vre-o sansa sa castig? cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ladybry , utilizator 11:53, 25 Februarie 2013
Cine a intocmit procesul verbal, politia locala sau politia rutiera?
politia rutiera
sunt Stan Patitu' , cu permisul luat pentru neacordare de prioritate , daca exista filmare , nu poti face nimic !!!
referitor la data trecuta gresit ....
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Avand o problema similara, adica o amenda pe care l-am semnat ca sunt de acord, si cand a vazut avocatul firmei, a spus s-al contest deoarece era completat gresit. La mine a gresit doar o litera la nume. In loc de H a scris M. Si am castigat. Mai spusese avocatul ca exista o lege care spune ca orice pv completat incorect isi pierde valabilitatea.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
ladybry, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal - completat eronat LBLucianBogdan LBLucianBogdan Buna ziua, Am primit o amenda in trafic si mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate pietonului aflat in traversare. In ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul de conducere, vreau să fac contestaţie Bashquet Bashquet Bună, Acum două zile am comis-o. Respectiv nu am acordat prioritate pietonilor, aflaţi pe trecerea de pietoni marcată. Îmi asum vina, dar procesul ... (vezi toată discuția)
Pot să contest pv prin care mi-a fost suspendat permisul pentru neacordare de prioritate unui pieton pe care nu l-am văzut? vladblj vladblj Buna ziua, Azi mi-a fost retinut permisul pentru 30 pentru neacordare prioritate de trece a pietonilor. Pe scurt descriu mersul lucrurilor : Inaintea unui ... (vezi toată discuția)