avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala

Buna ziua, as dori sa aflu care este diferenta la iesirea in pensie de boala din activitate in campul muncii sau din somaj ?
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 23:29, 22 Februarie 2013
Se poate iesi la pensie de boala si din campul muncii si din somaj. Nu stiu la ce va referiti! Pensia de boala se calculeaza ca si pensia pt. limita de varsta ( cu acordarea unui stagiu potential daca e cazul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Variante de pensionare linualin linualin Va supun atentiei urmatorul caz: Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala versus pensie de invaliditate Kitte Kitte Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: O persoana poate iesi la pensie anticipat, avand 35 de ani de vechime in munca si varsta de 60 de ani ... (vezi toată discuția)
Pensie boala profesionala dodorel62 dodorel62 Am 50 de ani si lucrez si am o vechime de 30 de ani de munca si am boala profesionala ( pneumoconioza minerului la carbune),as dori sa stiu daca ies la pensie ... (vezi toată discuția)