avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legea penala mai favorabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Legea penala mai favorabila

Buna ziua tuturor.
As dori sa stiu daca legea penala mai favorabila se aplica si in cazul in care inculpatul este in stare de recidiva.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: stefania_ , utilizator 23:49, 22 Februarie 2013
legea penala mai favorabila se aplica si in caz de recidiva, daca nu a fost data deja o hotarare de condamnare definitiva. daca s-a judecat deja si exista o hotarare definitiva , atunci legea mai favorabila se aplica numai in anumite conditii.
Multumesc pt raspuns, dosarul inca este la procuratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidivist sau nu? theo_i theo_i Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)
Constatare recidiva infractiune cu amenda asaofi asaofi Buna ziua, Infractiune de 1-3 luni inchisoare sau amenda. Faza: trmitere in judecata inculpat, prin rechizitoriu Asteptari sentinta: 100zile amenda x 30 ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale stanciud89 stanciud89 am si eu o intrebare referitoare la cele doua dosare penale pe care le am,pe data de 3martie 2012 am condus un autoturism neinmatriculat si cu numere false,am ... (vezi toată discuția)