avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fondul funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fondul funciar

As dori cateva lamuriri cu privire la recuperarea drepturilor privind fondul funciar. Bunicul meu- ION- a avut un fiu-Pavel-, dupa ce a murit bunica s-a recasatorit cu o doamna pe nume - Maria-, care avea un fiu pe nume Tudor. In urma relatiei lor a rezultat doua fete, Otilia si Elena. Bunicul meu a murit pe front, iar Maria a primit de la stat o suprafata de pamant. Cand au fost eliberate titlurile de proprietate, Tudor, Otilia si Elena se afla pe un titlu unde este o anumita suprafata de pamant, printre care si cea primita de Maria ca si vaduva de razboi. Bunicul avea si el, in momentul recasatoriei o suprafata de pamant , alta decat cea din titlui unde sunt cei trei.Inrebarea mea este cum trebuie sa fie impartite proprietatile existente pe ambele titluri, atat al Mariei cat si al lui bunicu?
Cel mai recent răspuns: ionelbarus , utilizator 14:27, 23 Februarie 2013

Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2013
ionelbarus, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după bunici 1951 RamonaGrigoras RamonaGrigoras Am următoarea problema: bunica Maria căsătorită cu primul soț, mort în 1951, rezultat 1 copil Elena. Bunica Maria recăsătorit cu bunic Petre, 3 copii ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Teren veteran de razboi gigi pirlea gigi pirlea Bunicul meu din partea tatalui a fost veteran de razboi dupa terminarea celui de-al 2 lea razboi mondial a primit un teren de un hectar pamint ,bunicul a ... (vezi toată discuția)