vreau sa declar exact ce sa intamplat doar ca vreau sa stiu modalitatea prin care sa surprind cat mai bine ce sa intamplat acolo.Oricum tata se duce maine si se intalneste cu ala ca am inteles ca tata a lucrat cu el.Eu si prietenul meu avem 20 de ani si cel neimplicat 16 pe cand agresorii unu cam 25-26 si cel cu certificat cam 30.Nu vrea sa il pacaleasca pe tata ca el s-a speriat groaznic cand a auzit ca se duce ala la politie si ca imi face dosar.Nu vreau sa platesc pentru greseala altora.Nu ma consider vinovat ca am sarit in apararea prietenului meu si consider ca am actionat in spiritul civic si nu ma consider vinovat de vatamarea acelui individ si daca s-ar repeta situatia as actiona la fel pentru ca nu aveam de unde sa stiu ca individul nu urma sa scoata un cutin sau o arma ceva si sa ne lasa pe amandoi intro balta de sange.Doar ca tata nu vrea sa inteleaga asta,el ma considera pe mine vinovat si vrea sa sa inteleaga cu ala..si eu vreau sa nu caut sa am probleme ,nu am avut pb niciodata cu legea sunt calm ,la locul meu nu am dat in viata mea o palma doar ca mi-a fost frica in momentul acela de ce puteau face indivizi aceia prin atacul lor nejustificat.Sper sa ma sune tata si sa imi spuna ce suma vrea respectivul,chiar daca nu sunt de acord cu asta .
Am vb cu tata si a zis ca ii ofera 300 de lei.Daca ii accepta bine,daca nu sa se duca la politie.Sper sa nu ajung sa platesc pentru ceva ce nu am inceput eu !
~ final discuție ~