avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Incalcare legea taximetriei Cluj - retinere numere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incalcare legea taximetriei Cluj - retinere numere

Buna seara, am autorizatie de taxi pentru mun. Cluj Napoca si am fost prins de catre politie facand taxi si in Floresti. Drept urmare, mi-a fost aplicata o amenda si mi s-au retinut numerele de inmatriculare ale masinii, aceasta din urma fiind adusa acasa pe platforma. Ce masuri legale as avea pt a nu achita amenda, intrucat retinerea numerelor mi se pare ilegala in aceaste conditii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:18, 23 Februarie 2013
trebuie sa atacati in contencios procesul verbal in termen. succes
Faceti o plangere impotriva procesului verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stiati ca? Florin111 Florin111 Dosar nr. R O M Â N I A TRIBUNALUL CLUJ SECŢIA MIXTĂ DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL, DE CONFLICTE DE MUNCĂ SI ASIGURĂRI SOCIALE DECIZIA ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare si sanctionare a contraventilor de la primarie/politia locala floresti care contine amenda de 500 lei luciant.2007 luciant.2007 Buna ziua , m-a trezit in posta cu un aviz ca sa merg la posta..si acolo surpriza a fost un plic ce continea \"Proces verbal de constatare si sanctionare a ... (vezi toată discuția)
Abuz - amendat pentru ca nu as fi acordat prioritate pietonilor cristisangeorz cristisangeorz La o trecere pt pietoni, in mun. Cluj-Napoca, am acordat prioritate pietonilor anagajati in traversare, dupa care am plecat; pe trecere nu ma era nici o ... (vezi toată discuția)